Savage: Fellaini var banens bedste

Robbie Savage hyldede efter kampen Marouane Fellaini som kampens bedste spiller.

Han har været kritiseret fra stort set alle sider, også af dele af Uniteds egne fans. Marouane Fellaini har ikke haft det nemt siden skiftet sidste sommer fra Everton til Manchester United.

Men måske er lykken ved at vende for den store belgier. I mandags kom han ind og spillede en god halvleg og fik scoret et flot mål i kampen mod West Bromwich. Det gav en startplads til Fellaini i dag mod Chelsea, og i følge Robbie Savage var belgieren banens bedste.

– I en kamp med få chancer var Chelsea det bedste hold, de havde taktikken helt på plads. De var store og stærke og kreative når de skulle være det. Begge mål kom efter standardsituationer, og hvordan kan det være at Rafael skal dække Drogba op?

– I forbindelse med udligningen, så kom den efter et hovedstødsforsøg fra kampens bedste spiller – Marouane Fellaini – en fremragende redning af Thibaut Courtois, men den endte hos van Persie der reagerede hurtigst, og bankede bolden i nettet. United virkede til at mangle lidt energi og tempo, lød analysen efter kampen på BBC fra Savage.

 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Van Gaal om Jones og Falcao

Næste artikel

Juventus: Vi var tæt på Falcao

ANNONCE