Schmeichel: De Gea-gate er til grin

Peter Schmeichel appellerer til, at David de Gea selv sætter en stopper for de urogivende spekulationer omkring sin fremtid ved at skrive under på en kontraktforlængelse.

David de Gea har set på fra lægterne i de første fem kampe som konsekvens af de mange rygter, der har sendt ham til Real Madrid hele sommeren.

Louis van Gaal understregede tidligt, at han ikke kommer til at skifte denne sommer, men heller ikke kommer til at spille før transfervinduet smækker i, idet han ikke mente, at spanieren kunne abstrahere fra skriverierne. Med få dage igen er sagen langt fra lukket, og forlydender går på, at Real Madrid vil give handlen et sidste skud kort inden lukketid.

Peter Schmeichel håber fortsat, at hele sagen ender med et par kragetæer, der vil holde David de Gea på Old Trafford.

– Jeg vil have, at sagen bliver lukket snarest. Jeg synes, at det er fuldstændig til grin, at de transferhistorier har fået lov at køre på ind i sæsonen, siger den legendariske keeper til Sky Sports.

– Men jeg forstår også, at Real Madrid, der jo huserer i hans hjemby, er svære at se bort fra. Sådan tror jeg alle ville tænke, så det har jeg fuld forståelse for. Jeg er meget, meget taknemmelig for, hvad han har udrettet i Manchester United, så han skylder ikke klubben noget, hvis han i sidste ende skulle beslutte sig for at skifte.

David de Gea, Manchester United og Real Madrid har i fællesskab fire dage plus det løse til at finde ud af, hvilket bur den 24-årige målmand skal vogte fremover.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Forrige artikel

Det engelske transfervindue lukker på tirsdag

Næste artikel

- Januzaj er ude

ANNONCE