Schmeichel: Howard er den rette

“The Great Dane”, som englænderne kalder Peter Schmeichel, efter hans hans længerevarende ophold i England, hvor han var målmand for bl.a. Manchester United i hans aktive fodboldkarriere, har udtalt sig om Manchester Uniteds nye målmandsløsning, Tim Howard

Schmeichel siger bl.a., at Tim Howard har klaret det godt, og at han viser den rigtige indstilling til tingene.

Han sammenligner også Tim Howards postion i klubben, med den han selv havde. Da Peter Schmeichel kom til klubben, havde Manchester United ikke vundet noget indenfor de seneste år, og derfor var der ikke det samme store pres, som der ligger på Tim Howards skuldre.

“Der er forskelligt for Tim fordi, holdet forventes at vinde mesterskabet, og som minimum nå semifinalerne, hvis ikke finalen, i Champions League,” sagde “The Great Dane” og fortsatte:

“Antallet af målmænd der har spillet efter mig (i Manchester United), viser det store pres, der ligger på den position.”

Til slut mener Peter Schmeichel også, at Tim Howard har vundet en del fans” tålmodighed, ved at spille så godt, som han har gjort.

… og Tim Howard har gjort det godt. Han har holdt målet rent 13 gange for Manchester United, siden han blev købt fra New York/New Jersey MetroStars, og har dermed lavede 13 clean sheets, som det kaldes i England.

Forrige artikel

Anderlecht: Kompany er ikke til salg

Næste artikel

Uniteds FA Cup-kamp vises på Zulu

ANNONCE