Schmeichel og Neville joker på Twitter

Især Peter Schmeichel og Phil Neville var aktive på Twitter under dagens nedtrykkende nederlag til Chelsea, hvor et perlemål af Demba Ba var nok til at sende Manchester United ud af FA Cup’en.

Peter Schmeichel () var ude med riven efter Luis Nani, der ifølge den danske United-legende så noget uoplagt ud: “Er der ikke nogen, som kan vække Nani.…!”

Schmeichel, der selv kender alt til Sir Alexs temperament i et omklædningsrum, joker med at portugiseren nok har fået en ordentligt omgang med den skotske managers berygtede ’hårtørrer’ i pausen:

”Bliver interessant at se om SAF laver nogen ændringer i pausen. Tror det ikke, men Nanis hår vil helt sikkert ikke være vådt efter pausen!”

Ros til Welbeck og Valencia

På en dag, hvor ikke meget lykkedes, havde Schmeichel trods alt pæne ord med på vejen til Danny Welbeck, som han dog mener burde score lidt mere:

”Welbeck ser skarp og fit ud, men hvorfor afleverede han den til Nani…?”

”Hvor godt spiller Danny Welbeck ikke lige? Krydre det så med et mål min dreng….”

Den tidligere United-spiller Phil Neville () var imponeret over Antonia Valencias indsats på højrebacken: “Jeg ved godt, at det ikke er hans favorit position, men Valencia er en satans god højreback – hurtig, stærk, god pasningsspiller.”

Schmeichel havde grebet Cechs redning

Manchester United var efter 60 minutter umådeligt tæt på at reducere ved Chicharitos hovedstød fra klods hold, men Petr Cech kom i vejen med en sindssyg redning ud af det blå.

Tjekkens redning, fik med det samme både Schmeichel og Neville til tasterne, hvor de måbede ”hvilken redning” i kor på Twitter.

Phil Neville, der nu tordner ud på Evertons midtbane, hylder sin tidligere målmand ved at besvare tweet’en med, at Schmeichel ’selvfølgelig’ havde klaret Hernandez afslutning meget bedre end Cechs parade:

: “Hvilken redning” – Den havde du grebet Pete!”

Chris Casper fulgte efterfølgende op med tilføjelsen: “… startet et kontraangreb!”

Forrige artikel

Smalling: Ingen undskyldninger

Næste artikel

Billeder fra Manchester United festen i lørdags

ANNONCE