Schmeichel: Rooney bliver i United

Den danske målmandslegende påstår, at Wayne Rooney aldrig har bedt om at blive solgt.

I slutningen af sidste sæson var Sir Alex Ferguson ude at sige, at hans 27-årige angriber havde indleveret en såkaldt “transfer request”. I samme åndedræt slog han fast, at anmodningen var blevet afvist.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Beskeden har været den samme fra Fergies afløser, David Moyes: Wayne Rooney er ikke til salg. Det har dog ikke fået Jose Mourinho til at opgive englænderen. Så sent som i går udtalte Chelsea-manageren, at han vil jagte Rooney, indtil transfervinduet lukker.

LÆS OGSÅ: Mourinho nægter at opgive Rooney

Nu melder Peter Schmeichel sig også på banen. Manchester United-legenden mener, der “ikke findes penge nok i verden”, til at Chelsea kan købe Rooney. Samtidig sår danskeren tvivl om hans gamle managers troværdighed.

– Jeg ved, Sir Alex Ferguson var ude at sige, at Wayne bad om en transfer. Men jeg har snakket med Wayne, og han siger, det ikke passer, udtaler Schmeichel til Sky Sports.

– Han har aldrig sagt, han vil til Chelsea, Arsenal eller noget andet sted. Jeg håber, United spiller Wayne mod Chelsea på mandag. Det vil sætte en stopper for alle spekulationer.

“En af de bedste i verden”

Schmeichel lægger ikke skjul på, at han har høje tanker om Rooney. Ifølge danskeren er den Liverpool-fødte angriber en af verdens bedste, og det ville ikke give nogen mening at sælge ham til en af rivalerne.

– Rooney er en af de bedste spillere i verden, og Manchester United er en af de største klubber i verden. Hvorfor i alverden ville du sælge en af de bedste spillere i verden?

– Hvorfor ville du forstærke dine modstandere? Hvorfor ville du sælge din bedste spiller, eller en af dine bedste spillere?

Peter Schmeichel har lige nu en rolle som ambassadør i Manchester United.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Martinez: United spilder tiden

Næste artikel

United henter talent i City

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share