Schmeichel: Rooney bliver i United

Den danske målmandslegende påstår, at Wayne Rooney aldrig har bedt om at blive solgt.

I slutningen af sidste sæson var Sir Alex Ferguson ude at sige, at hans 27-årige angriber havde indleveret en såkaldt “transfer request”. I samme åndedræt slog han fast, at anmodningen var blevet afvist.

Beskeden har været den samme fra Fergies afløser, David Moyes: Wayne Rooney er ikke til salg. Det har dog ikke fået Jose Mourinho til at opgive englænderen. Så sent som i går udtalte Chelsea-manageren, at han vil jagte Rooney, indtil transfervinduet lukker.

LÆS OGSÅ: Mourinho nægter at opgive Rooney

Nu melder Peter Schmeichel sig også på banen. Manchester United-legenden mener, der “ikke findes penge nok i verden”, til at Chelsea kan købe Rooney. Samtidig sår danskeren tvivl om hans gamle managers troværdighed.

– Jeg ved, Sir Alex Ferguson var ude at sige, at Wayne bad om en transfer. Men jeg har snakket med Wayne, og han siger, det ikke passer, udtaler Schmeichel til Sky Sports.

– Han har aldrig sagt, han vil til Chelsea, Arsenal eller noget andet sted. Jeg håber, United spiller Wayne mod Chelsea på mandag. Det vil sætte en stopper for alle spekulationer.

“En af de bedste i verden”

Schmeichel lægger ikke skjul på, at han har høje tanker om Rooney. Ifølge danskeren er den Liverpool-fødte angriber en af verdens bedste, og det ville ikke give nogen mening at sælge ham til en af rivalerne.

– Rooney er en af de bedste spillere i verden, og Manchester United er en af de største klubber i verden. Hvorfor i alverden ville du sælge en af de bedste spillere i verden?

– Hvorfor ville du forstærke dine modstandere? Hvorfor ville du sælge din bedste spiller, eller en af dine bedste spillere?

Peter Schmeichel har lige nu en rolle som ambassadør i Manchester United.

 

Forrige artikel

Martinez: United spilder tiden

Næste artikel

United henter talent i City

ANNONCE