Schneiderlin: Pludselig gik det stærkt

Allerede tilbage i januar blev de indledende skridt taget i Morgan Schneiderlins skifte til United.

Morgan Schneiderlin har fået en god start i United-trøjen efter sommerens skifte fra Southampton.

– Inden skiftet var der en del forhandlinger mellem klubber og agenter. Der var dage hvor tvivlen var stor og hvor man spurgte sig selv, om det rent faktisk ville ske. Siden januar har vi snakket omkring dette skifte, så der var god tid til at forberede sig. Og så pludselig gik det stærkt, en aften forlod jeg Southamptons træningslejr i Østrig, og var på vej til Manchester.

– Dagen efter gik alt stærkt. Lægetjek om morgenen, så skulle papirerne skrives under i en fart, da vi skulle afsted til USA om eftermiddagen. Mit hjerte hamrede afsted, men jeg skrev bare under som hvis det var en almindelig autograf. Midt i det hele fik jeg tøj og vi var på vej mod lufthavnen for at flyve til USA, siger Schneiderlin til France Football.

Det endte altså med et skifte kort efter træningen atter var startet op, men allerede under Schneiderlins sommerferie fik han et opkald fra van Gaal, som overbeviste franskmanden om at tage til Old Trafford.

– Jeg var på ferie med min kæreste, da min agent ringede for at advare mig om at van Gaal ville ringe. Jeg havde min telefon på mig hele den dag. Van Gaal skrev så en sms for at høre om han måtte ringe senere på dagen. Jeg svarede ham straks, at han altid kunne ringe, siger Schneiderlin.

Franskmanden har startet inde i samtlige kampe i sæsonen, undtagen gårsdagens sejr i Brugge, hvor Schneiderlin så til fra bænken hele kampen. Den stærke midtbanespiller har været en stor del af forklaringen på, at United har startet stærkt defensivt i denne sæson, og blot lukket et mål ind.

Schneiderlin har fået nummer 28 i United, men han ønskede sig nummer 8. Men den ville Juan Mata ikke rigtig af med.

– Jeg spurgte Mata om han ville give den til mig. Han jokede med, at jeg kunne få den, hvis Rooney ville give ham nummer 10. Men det var udelukket.

– På vej til USA i flyet snakkede jeg en del med Rooney. Han var interesseret i at høre om mit skifte, og fortalte derefter en masse om byen og de forskellige distrikter og gode steder at bo, lyder det fra Schneiderlin.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Forrige artikel

LvG hylder hattrickhelten Rooney

Næste artikel

Champions League: Dem kan vi møde

ANNONCE