Schneiderlin sætter venskaber på pause

På det nuværende Liverpool-hold er der en en række spillere, som Morgan Schneiderlin har en fælles fortid med i Southampton. Det kommer dog ikke til at betyde noget, når kampen er i gang.

Nathaniel Clyne, Dejan Lovren og Adam Lallana er alle spillere, som både Schneiderlin og Luke Shaw havde gode oplevelser med, da de alle var i Southampton. Det er dog først, når aftenens kamp er færdigspillet, at der er tid til venskabeligheder.

– Det bliver godt at se dem efter kampen. Det er mine venner, og vi havde gode oplevelser sammen. Undervejs i kampen er de fjender. Vi snakker og griner efter kampen, men i 90 minutter er der ingen venner, udtaler franskmanden ifølge manutd.com.

Forud for sin første deltagelse i et af Englands største opgør er midtbanespilleren rolig og føler, at han har en fornemmelse af, hvad der venter.

– Jeg ved, hvad jeg skal forvente. Jeg set mange af kampene på TV, så jeg ved, hvor store disse opgør er. Det er på grund af sådanne opgør, vi spiller fodbold, og jeg kan slet ikke vente med at komme igang.

Morgan Schneiderlin har fået en fin start på sin United-karriere efter sommerskiftet fra Southampton. Indtil videre er det blevet til fem optrædener i den røde trøje.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Medier: Rooney skadet før Liverpool-brag

Næste artikel

U18: Uafgjort mod Blackburn

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share