Scholes: Derfor gik det galt

Uniteds spillere kunne fejre jul på første pladsen, men efter jul begyndte alt at smule, og Arsenal snuppede trofæet foran United, som nu kan har FA…

Uniteds spillere kunne fejre jul på første pladsen, men efter jul begyndte alt at smule, og Arsenal snuppede trofæet foran United, som nu kan har FA Cuppen tilbage at kæmpe om.

Ifølge Paul Scholes, skulle United, hvis alt havde gået efter planen, have forbedret deres præstation for to måneder siden, præcis som de gjorde sidste sæson, da de indhentede Arsenal.

Scholes har sin egen teori om, hvad der gik galt: ”Det har været en underlig sæson med karantæner, småskader her og der. Vi har ikke kunnet opbygge en styrke, som kunne udfordre Arsenal. Der er mange folk, der har været inde og ude af holdet, og det er en smule foruroligende. Mod slutningen af sidste sæson, ændrede holdet sig knap nok, og vi havde en storslået periode og vandt ligaen. Dette år har vi ikke rigtigt været stabile.”

”Af en eller anden grund har vi ikke været pålidelige nok. Vi sagde tidligere på sæsonen, at vi ikke spillede godt, og at vi i februar eller marts forhåbentligt ville have en god periode. Men af en eller anden grund, blev det aldrig virkeliggjort.”

Scholes håber at være tilbage mod Chelsea, efter han har været ude i tre kampe på grund af karantæne. Han ser kampen mod Chelsea som en vigtig kamp, der kan være med til at give spillerne selvtilliden tilbage, inden kampen FA Cup-finalen mod Millwall.

”Vi må have opbygget formen til FA Cup-finalen, og vi vil gerne slutte som nummer to, hvis vi kan. Det vil give os lidt selvtillid til finalen i Cardiff. Det er hvad vi håber at kunne gøre, men vi ved at Chelsea bliver svære, præcis som Aston Villa bliver det i den sidste kamp. Vi vil ikke have Arsenals forspring til at blive alt for stort. De har allerede vundet ligaen, og vi vil vinde vores tilbageværende kampe, og komme så tæt på dem, som vi kan.”

Scholes mener, at det har været Uniteds indstilling over for de ellers mindre truende hold, som har kostet United titlen: ”Vi forventer at slå hold hver weekend i visse kampe og opnå den perfekte præstation og vinde 5 eller 6-0. Men af en eller anden grund har dette bare ikke virket denne sæson. Vi har ikke spillet godt i alle 90 minutter. Sidste år gjorde vi det virkelig godt mod topholdene, og mens vi har klaret os godt nok i denne sæson, har det været de hold vi forventede at slå, hvor vi svigtede os selv.

Forrige artikel

Silvestre: Vi må kæmpe til det sidste

Næste artikel

2 dage igen

ANNONCE