Scholes får svaret i morgen

Scholes møder mandag en specialist der vil kunne fastsætte om en operation er nødvendig. Hvis operationen er nødvendig vil Scholes misse 3 vigtige kampe, kampen mod Arsenal på søndag, kampen med Glasgow i slutningen af næste måned og Englands EM-kvalifikations kamp mod Tyrkiet.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Scholes har i længere tid stået over i alle kampene for at hvile, i håb om at det ville bringe det hele i orden. Fergie indrømmer nu at det ikke ser ud til at have virket og frygter det værste.

”Jeg havde håbet det ville have været i orden nu, så det ser ud som om han måske bliver nødt til at gennemgå en operation”

”Han vil mødes med en specialist på mandag og vi vil se hvad han siger, men Scholes’ tilstand har ikke forbedret sig og han er stadig meget øm.” sagde Alex Ferguson til TEAMtalk.

En anden mulighed er at specialisten vil bede Scholes om at holde endnu en pause fra fodbold. Men selv dette vil ikke garantere at han kan undgå en operation.

”Hvis vi operere, ved vi at han vil være ude i helt op til en måned og fordi det vil være Scholes’ tredje brokoperation vil det måske vare endnu længere” sagde Ferguson.

Hvis det bliver besluttet at Scholes skal opereres vil operationen forgå inden for 24 timer, hvilket vil forbedre Scholes’ muligheder for et hurtigt come back. Men han vil alligevel være ude i godt en måned.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Keano skadet

Næste artikel

Nistelrooy roser Ronaldo til skyerne

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share