Scholes får svaret i morgen

Scholes møder mandag en specialist der vil kunne fastsætte om en operation er nødvendig. Hvis operationen er nødvendig vil Scholes misse 3 vigtige kampe, kampen mod Arsenal på søndag, kampen med Glasgow i slutningen af næste måned og Englands EM-kvalifikations kamp mod Tyrkiet.

Scholes har i længere tid stået over i alle kampene for at hvile, i håb om at det ville bringe det hele i orden. Fergie indrømmer nu at det ikke ser ud til at have virket og frygter det værste.

”Jeg havde håbet det ville have været i orden nu, så det ser ud som om han måske bliver nødt til at gennemgå en operation”

”Han vil mødes med en specialist på mandag og vi vil se hvad han siger, men Scholes’ tilstand har ikke forbedret sig og han er stadig meget øm.” sagde Alex Ferguson til TEAMtalk.

En anden mulighed er at specialisten vil bede Scholes om at holde endnu en pause fra fodbold. Men selv dette vil ikke garantere at han kan undgå en operation.

”Hvis vi operere, ved vi at han vil være ude i helt op til en måned og fordi det vil være Scholes’ tredje brokoperation vil det måske vare endnu længere” sagde Ferguson.

Hvis det bliver besluttet at Scholes skal opereres vil operationen forgå inden for 24 timer, hvilket vil forbedre Scholes’ muligheder for et hurtigt come back. Men han vil alligevel være ude i godt en måned.

Forrige artikel

Keano skadet

Næste artikel

Nistelrooy roser Ronaldo til skyerne

ANNONCE