Scholes har stadig problemer

Paul Scholes kommer som bekendt ikke på grønsværen mere i denne sæson, men han håber at være klar til at troppe op til den allertidligste preseason-…

Paul Scholes kommer som bekendt ikke på grønsværen mere i denne sæson, men han håber at være klar til at troppe op til den allertidligste preseason-træning som optakt til Uniteds tour i Sydafrika umiddelbart efter VM.

Paul Scholes, der ikke har været på banen i en United-trøje i 2006, erkender at det har været frustrerende at sidde udenfor med en skade, som de synsforstyrrelser der har plaget ham siden nytåret. Han ville hellere have fået sig en muskelforstrækning eller andre mere fodboldrelaterede skader.

” Bare jeg bliver klar til næste sæson, så kan alt andet sådan set bare være lige meget. Det kan godt være mit syn aldrig bliver helt normalt igen, men det er godt nok til jeg kan spille, og jeg har aldrig overvejet at jeg kunne have spillet min sidste kamp for klubben. Jeg har kun fokuseret på at komme tilbage så hurtigt som muligt.”

”Jeg aner ikke, hvordan problemet kom. Det skal vist være en yderst sjælden for folk i min alder. Jeg var selvfølgelig nervøs i starten, men mest af alt har det bare været frustrerende., for når man er fodboldspiller forventer man at forstrække muskler, ikke noget som det her. Men ramte det mig altså og man må videre i livet,” siger Scholes til radiostationen Century FM:

Forrige artikel

Mark Hughes´ "opfinder" død

Næste artikel

NEC vil leje mere i United

ANNONCE