Scholes hurtigere klar end ventet

Alex Ferguson har i de sidste to kampe mod Wolverhampton og Southampton sparret Scholes. I de to kampe har han været hårdt savnet på Uniteds midtbane.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Uniteds læger var tidligere bekymret for at de mavesmerter Scholes har, er brok og at han måske skulle igennem en operation. Operationen ville have resulteret i at Scholes ville have været ude i 6 uger.

Nærmere undersøgelser viser dog, ifølge Manchester Evening News, at det snarere er en muskelskade end det er brok, hvilket vil betyde at Scholes kan være klar til den vigtige kamp mod Arsenal den 21. september mod Arsenal.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Timm er i forhandlinger med United

Næste artikel

Kenyon til Chelsea

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share