Scholes tvivlsom til Howards debutkamp

Paul Scholes er den eneste spiller, som er meldt tvivlsom til kampen mod Juventus, som spilles i New York kl. 2:00 dansk tid i nat.

Manchester United sender idag Gary Neville tilbage til Manchester, hvor han skal behandles efter han har pådraget sig en lægskade.
Dermed ser det ud til, at det vil blive nogenlunde stærkeste opstilling, som United stiller med mod Juventus, som i sidste sæson måtte se sig slået i 2 kampe med en samlet målscore på 5-1 til Manchester United i Champions League.

Sir Alex Ferguson kan dermed håbe, at der ikke vil blive pådraget flere skader, specielt i forsvaret, hvor United ved denne sæsonstart ser meget følsom ud.
Således er Wes Brown ude til juletid, mens Gary Neville forventes tilbage fra sin skade til Premier League starten.

Debut til Tim Howard

Manchester Uniteds nyindkøbte målmand Tim Howard bliver sat for løverne i aftenens kamp, hvor han skal op imod spillere som Trezeguet, Del Piero, Nedved og alle de andre italienske stjerner fra Torino klubben, som forventer at få stor opbakning fra de mange italienske immigranter i New York.
Alle billetter til kampen er solgt, så der vil blive fuldt hus på Giants Stadium, som er Tim Howards gamle hjemmebane.

Sir Alex Ferguson mener selv, at Howard er klar til udfordringen og udtaler sig således til BBC:

“Tim har vist sin styrke og hurtighed i træningen. Han er faldet godt til.
Han vil spille på torsdag(fredag nat dansk tid red.). Det bliver en stor mulighed for ham, ligesom der er muligheder for alle de andre målmænd herovre,” fortæller Sir Alex og henviser til, at han under de 2 første kampe på USA touren har spillet med både Roy Carroll og Ricardo på mål.

Forrige artikel

Agent insisterer på Chelsea aftale

Næste artikel

TV2 og Canal Plus håber stadig

ANNONCE