Scholes: United er ikke tro med dets værdier

Præstationerne fra Manchester United i denne sæson har i mange omgange langt fra været imponerende. Paul Scholes tager bladet fra munden i sin klumme i The Independent og skyder en byge kritik afsted mod holdet og træner Louis van Gaal.

Scholes var i hans tid i klubben blandt de kreative på holdet. Fra sin position på midtbanen skulle han sætte angrebene i gang og gjorde det i en grad, der gav ham legende status. Han er dog ikke tilfreds med, hvad han ser fra klubben for tiden.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Klubbens historie bygger på offensiv fodbold, hvilket ikke er ensbetydende med, at man holder nullet eller ikke får chancer imod sig. Hvorfor tror du, at klubben har haft nogle af de bedste målmænd i verden, det blev den nødt til, skriver Scholes.

– Det gør ondt at sige, at jeg i øjeblikket har svært ved at nyde at se holdet spille. De vandt mod Burnley i onsdags, men det var Burnley, der i første halvleg var klart bedst. I perioder er Uniteds fodbold forfærdeligt.

Et andet kritikpunkt fra englænderen er også, at det ifølge ham ikke lader til, at holdet holder sig til den stil, Sir Alex Ferguson byggede op i sin tid i klubben.

– Under Ferguson var den vigtigste del for de offensive spillere, at når man havde bolden, så skulle man forsøge at skabe chancer. Det var ikke bare en mulighed, det var en pligt. Hvis jeg nogle gange stoppede med at spille bolden fremad eller ikke forsøgte at skabe noget, så blev jeg taget af holdet.

Efter at have trukket sig tilbage fra proffessionel fodbold nyder engelske fodboldfans godt af hans kløgtige fodboldhjerne. Både i The Independent men også når han er ekspertkommentator på engelsk TV.
 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Preston-spids: Vi møder et humørforladt United

Næste artikel

LVG: Har ikke fundet den optimale formation endnu

ANNONCE