Scholes: United skulle aldrig have solgt Welbeck

Danny Welbeck ville uden problemer kunne gøre sig gældende på det nuværende United hold, mener Paul Scholes.

Danny Welbeck blev solgt fra sin barndomsklub den sidste dag i transfervinduet 2014 for at gøre plads til Radamel Falcao, der kom til på lån fra AS Monaco.

Welbeck havde fortsat problemer med at score på regulær basis for Arsenal, hvor han i sin første sæson kun scorede otte mål i 34 kampe.

Efter at have været ude i næsten 10 måneder med en skade, er Welbeck nu kommet tilbage, og har været en af de bedste spillere på et ellers skuffende Arsenal hold.

Efter at United havde svært ved at presse Liverpools forsvar, og derfor måtte se sig ude af Europa League, revser Paul Scholes ansættelsen af Louis van Gaal.

– Hver gang jeg ser United, bliver jeg ved med at tænke på de spillere, der har fået lov til at forlade klubben, fortæller Scholes til BT Sport.

– Jeg synes, at Welbeck er det bedste eksempel på dette. Han skulle aldrig nogensinde have fået lov til at forlade klubben.

– Han er et godt eksempel på, hvad Manchester United står for. Han har spillet i klubben siden han var ni år gammel. Han er hurtig, han er stærk, han kan score mål, han kan sætte mål op, han kan spille venstre wing og han kan spille højre wing.

– Han ville gå ind på det her hold uden problemer, og han har bare fået lov til at forlade klubben. Om beslutningen er taget af manageren eller en anden ved jeg ikke, men jeg er ret sikker på, at det er manageren. Det skulle aldrig nogensinde have haft lov til at ske.

Welbeck og co. ligger på nuværende tidspunkt på 3. pladsen, 5 point over United og med ni kampe igen.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

Smalling ser frem til derby

Næste artikel

Smalling: Vi havde dem, hvor vi ville

ANNONCE