Scholes var tæt på Oldham-job

Paul Scholes var interesseret i at blive manager for Oldham i League One, men fik i sidste ende ikke jobbet.

Siden Paul Scholes i 2013 lagde støvlerne endegyldigt på hylden, har han fokuseret på at være ekspert på tv og stå i spidsen for udviklingen af Salford City, som han ejer med blandt andet Ryan Giggs & Gary Neville. Indtil videre har Scholes ikke selv prøvet kræfter med trænergerningen, som flere af hans kammerater fra Class of 92 ellers har.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Eneste trænererfaring Scholes har gjort sig, er som hjælper for Nicky Butt omkring U19-holdet i de europæiske kampe for få år siden, og da han i et par kampe hjalp Ryan Giggs efter fyringen af David Moyes.

Men den elegante midtbanespiller har i de seneste uger været rygtet til Oldham, der har ledt efter en ny manager. Og Scholesy var interesseret i at overtage tøjlerne hos klubben, der kæmper for overlevelse i League One.

Oldham ligger pt placeret lige over nedrykningsstregen i League One, med 14 point efter 13 kampe. Men det er primært takket være et skifte på managerposten, at klubben fra den nordøstlig del af Manchester er kravlet over stregen.

John Sheridan blev fyret i slutningen af september, og derefter overtog Richie Wellens tøjlerne på midlertidig basis. Flere prominente navne blev rygtet til jobbet i Oldham, blandt andet Clarence Seedorf og også Paul Scholes var til samtale. Det fortalte Scholes i går.

– Jeg var til en samtale, og havde en god snak med direktøren og ejeren. Det var en fin samtale. Jeg er sikker på, at de har haft snakket med en håndfuld andre kandidater. Men det var noget jeg var vældig interesseret i. Men Richie Wellens har gjort det så godt, at det kunne de ikke ignorere.

– De har vundet fire af deres seneste kampe, og han har fået dem til at spille noget god og underholdende fodbold, hvilket ikke er noget Oldham-fans har været vant til i et stykke tid. Så ja, jeg fik ikke jobbet, men håber det bedste for Richie og klubben, og håber han kan bringe noget succes til klubben, lød det fra Scholes.

Scholes har altid haft et særligt forhold til Oldham Athletic, men kan i den kommende tid altså koncentrere sig om tjansen som ekspert på TV og i rollen som medejer af Salford City.

37årige Richie Wellens er selv tidligere United-spiller. Ganske vist nåede han aldrig en officiel kamp i United-trøjen, efter han ellers var udråbt som et af de store midtbanetalenter tilbage i slutningen af 90’erne. Siden blev det til hos blandt andet Oldham, Blackpool og Leicester. Hans søn spiller i dag for Uniteds ungdomshold.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Akademiet: De kom igennem nåleøjet

Næste artikel

Akademiet: Sådan blev det grundlagt

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
0
Share