Schweini: Degradering overraskede mig

Bastian Schweinsteiger indrømmer, at han ikke forstod, hvor José Mourinho frøs ham ud af truppen i starten af sæsonen.

Fire kampe. Så få blev det til for Bastian Schweinsteiger under José Mourinho, før han tidligere i år skiftede fra Manchester United til Chicago Fire. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Nu tager den 32-årige tysker bladet fra munden og indrømmer, at han ikke forstod, hvorfor portugiseren smed ham af førsteholdet og ned til reserverne. 

– Det overraskede mig, siger Schweinsteiger i et interview med Sport1. 

Mourinho endte da også med at tage midtbanespilleren til nåede og sagde kort før salget af ham, at han fortrød måden, han havde behandlet ham på. 

– Jeg håbede hele tiden på, at situationen ville ændre sig, og at jeg ville spille for United igen. Og det fik jeg også succes med til sidst. 

Den tidligere Bayern-spiller nåede blot at være på Old Trafford i halvanden sæson. Alligevel synes han ikke, man kan betegne hans skifte til det nordengelske som en fiasko. 

– Det var det rigtige skridt. Jeg havde hele tiden en ambition om at vinde Champions League med FC Bayern, og det var grunden til, at jeg blev der og ikke skiftede til udlandet. Da det lykkedes i 2013, sluttede en æra. 

– Skridtet til Manchester var helt klart vigtigt. Louis van Gaal ringede og sagde, at han ville have hurtig succes. Og det startede også rigtigt godt for mig. Vi lå i toppen af ligaen, a point med Leicester, forklarer Schweinsteiger. 

Han mener, at skadespausern spolerede opholdet i Englands mest vindende klub. 

– Så fik jeg karantæne kort efter, og bagefter blev jeg tacklet og skadet. Vi vandt stadig en titel (FA Cuppen, red.) til sidst, og den vinder du ikke bare ved et tilfælde, siger tyskeren. 

Få pladser tilbage: Refundérbar rejse til Europa League-finalen! Læs mere her

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Forrige artikel

Mourinho: United kan forvente bedre tider

Næste artikel

Pogba misser Manchester-derbyet

ANNONCE