Schweinsteiger med i truppen mod Reading

Den tyske midtbanelegende er med i morgendagens trup, og kan meget vel få en del spilletid i løbet af januar.

For få måneder siden var han dømt ude. Schweinsteiger trænede med reserverne, og var helt ude i kulden i United. Nu er den rutinerede tysker ved at have spillet sig ind i varmen igen. Efter et kort indhop mod West Ham, kan Schweini nu være på vej til flere minutter i den røde trøje.

I hvert fald bekræfter Jose Mourinho nu, at tyskeren er med i truppen til morgendagens opgør i 3.runde af FA Cuppen mod Reading.

– Schweinsteiger er med i truppen i morgen. Han kan starte inde eller starte på bænken, men han er bestemt en mulighed. I flere måneder var han ikke en mulighed, heller ikke i starten da han kom tilbage til træningen med førsteholdet. Men han har arbejdet hårdt og ikke været skadet. Han træner godt og er i god form, så han er klar, siger Mourinho.

Der har løbende været rygter om, at tyskeren ville være fortid på Old Trafford i løbet af transfervinduet. Specielt er Schweinsteiger blevet sendt til USA flere gange i rygtespalterne. Men Mourinho kunne på dagens pressemøde fortælle, at Schweini ønsker at blive i United resten af sæsonen.

– Jeg har et menneskeligt perspektiv på det. Hvis du ikke spiller, kan jeg ikke sige nej, hvis det rette tilbud kommer. Bastian har kun spillet lidt mod West Ham, men ønsker at blive her. Og så er han naturligvis et alternativ.

– Han har siddet på bænken et par gange, blandt andet mod Crystal Palace. Han er en mulighed for mig. Nu venter han på chancen for spilletid, og her kan januar være en mulighed jo, da der er mange kampe, lød det fra Mourinho på dagens pressemøde.

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Optakt: Manchester United – Reading

Næste artikel

Rejsetilbud: Ekstraordinært tilbud til EFL Cup finalen - Refunderbart hvis United ikke går videre

ANNONCE