Schweinsteiger skal med Tyskland til EM

Tysklands træner, Joachim Löw, har valgt at inkludere sin skadesplagede landsholdskaptajn i bruttotruppen forud for sommerens EM.

Det har nok ikke været en sæson, der vil gå i mindebogen for Bastian Schweinsteiger, som fylder 32 år til august. Efter sit skifte til Manchester United sidste sommer har tyskeren nemlig måttet tilbringe en stor del af sæsonen på skadesbænken.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Men mens den rutinerede tysker har kunnet se holdkammeraterne fra United glippe fjerdepladsen og Champions League, er der kommet anderledes positivt nyt fra en anden kant. Således er han blevet udtaget til det tyske landsholds bruttotrup.

Han er vores kaptajn

Udtagelsen kommer efter en længere skadesperiode, som dog ser ud til snart at være overstået. I hvert fald var der ingen tvivl hos landstræner Joachim Löw, som nødig vil se bort fra sin kaptajn til den vigtige slutrunde.

– Schweinsteiger er vores kaptajn, så selvfølgelig er han med, siger Löw på en pressekonference på den franske ambassade i Berlin.

– Han har haft en skade, men han er i stand til at løbe nu. Vi har været i kontakt med ham på daglig basis, og i næste uge vil vi finde ud af, om han er i stand til at træne med os.

– Men han er vores kaptajn, og det er ikke et problem lige nu. Hvis ikke han klarer den, hvilket vi selvfølgelig håber, ikke bliver tilfældet, finder vi ud af, hvad vi så gør.

Schweinsteiger har spillet 114 kampe og scoret 23 gange for det tyske landshold, med hvem han vandt VM tilbage i 2014. Efter slutrunden blev han udnævnt som tysk landsholdskaptajn.

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Mata ikke udtaget til EM-trup

Næste artikel

Schmeichel om United: Keder mig ihjel

ANNONCE