Schmeichel om United: Keder mig ihjel

Manchester United er i løbet af meget kort tid ved at smide arven fra Sir Alex og Sir Matt Busby væk, mener den tidligere United-keeper. Han savner både underholdning, mod og spænding.

Manchester Uniteds danske målmandslegende, Peter Schmeichel, langer kraftigt ud efter sin hjerteklub, som han synes har taget et kæmpe skridt i den forkerte retning over de senere år.

Udbruddet kommer efter en sæson, der har kedet ham ihjel, og hvor hans søn, Kasper, i stedet kunne løfte Premier League-trofæet med Leicester. 

– Manchester United – en klub, som jeg elsker og har fulgt siden jeg var barn – har kedet mig ihjel denne sæson, siger Schmeichel til Sky Sport News.

– Vi er en af de klubber, som er blevet hevet i den fuldstændigt forkerte retning. Vi har aldrig spillet den slags fodbold, vi spiller nu. Vi har aldrig spillet efter 1-0, for så at forsvare. Vi er altid gået efter det andet mål og så det tredje.

– Alt det hårde arbejde, Sir Alex lagde i at genopbygge, hvad der var fra Sir Matt Busby, er blevet fjernet over en meget kort tidsperiode. Som fan ønsker jeg, at klubben vinder, men også i lige så høj grad, at man underholder. Jeg vil se spændende, underholdende spillere.

Zlatan kan blive en ny Cantona

En spiller, som den pensionerede målmand mener ville kunne matche kravet om underholdning, er Zlatan Ibrahimovic. Den 34-årige svensker, som netop har takket af i Paris Saint-Germain, ville være et perfekt match for United, mener Schmeichel.

– Jeg læste om Zlatan Ibrahimovic i aviserne. Jeg ville elske at se ham komme til Manchester United. Jeg har sagt det i lang tid: Han var født til at spille for Manchester United, fortsætter danskeren.

Læs også: Sky-eksperts råd til United: Hent Zlatan!

– Han er som en Eric Cantona: En, der både kan inspirere alle spillerne i omklædningsrummet, men også fansene. Det er jo det, som det hele handler om. Det handler ikke om at tage en søndagslur på Old Trafford.

Nu 52-årige Schmeichel spillede selv i United mellem 1991-1999, hvor det blev til 292 kampe og fem Premier League-titler, foruden blandt andet fem FA Cup-sejrer og en enkelt sejr i Champions League.

Zlatan Ibrahimovic har spillet 484 kampe i sin seniorkarriere for hold som PSG, A.C. Milan, Barcelona, Inter og Juventus , hvor det er blevet til i alt 302 mål.

 

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Forrige artikel

Schweinsteiger skal med Tyskland til EM

Næste artikel

Blind roser Martial

ANNONCE