Seedorf: Rashford er et fantastisk talent

Marcus Rashford blev i dag udtaget til EM, og i følge hollandske Clarence Seedorf kan den unge angriber blive en positiv overraskelse for englænderne.

Sikke et halvt år Marcus Rashford har haft. Den 18-årige angriber er bare gået fra den ene succes til den anden, siden debuten mod FC Midtjylland i Europa League.

I dag blev han så udtaget til den engelske EM-trup, og i følge hollandske Clarence Seedorf kan den unge United-bomber gå hen og blive en afgørende faktor hos englænderne. Men den tidligere Ajax- og Milan-profil advarer mod at sætte forventningerne for højt allerede.

– Han er fantastisk, en virkelig talentfuld knægt. Men man må samtidig tage den med ro, og ikke putte for meget pres på knægtens skuldre endnu. Kan han blive brugt uden pres, kan han gå hen og blive en overraskelse. Englænderne kan få en god turnering, siger Seedorf i følge The Sun.

Rashford har indtil videre blot spillet en enkelt landskamp, den kom i fredags mod Australien. En kamp hvor det blot tog stortalentet et par minutter, før han havde sendt bolden i nettet. Rashford og resten af den engelske trup, skal op mod Wales, Rusland og Slovakiet.

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Rashford skal til EM

Næste artikel

Sevilla vil holde på sportsdirektør

ANNONCE