Sevilla vil holde på sportsdirektør

Sevilla melder, at de har afvist sportsdirektør Ramon Rodriguez Verdejo ønske om at forlade klubben. Lokalt medie mener dog stadig, at sportsdirektøren kan være på vej til Manchester United.

Manchester United blev tirsdag kædet sammen med den succesfulde Sevilla-sportsdirektør Ramon Rodriguez Verdejo, der bedre kendes som Monchi. United får dog ikke fat i sportsdirektøren uden kamp.

Sevilla skriver nemlig på deres hjemmeside tirsdag, at Monchi har udtrykt et ønske om at komme fri fra sin kontrakt, der løber til sommeren 2020, af personlige årsager. Det har klubben dog valgt at afvise og skriver samtidig, at de forventer, at Monchi har accepteret beslutningen.

Ifølge det spanske medie AS havde Uniteds nye manager Jose Mourinho ellers udset sig Monchi til at blive sportsdirektør, eller Director of Football, som stillingen kaldes på engelsk, i United. Men selvom Sevilla har afvist Monchis exit-ønske, kan det muligvis stadig komme på tale.

Afvisningen skyldes nemlig ikke nødvendigvis, at Sevilla tror, at de kan beholde Monchi. Det er ifølge det lokale Sevilla-medie Orgullo de Nervion snarere et udtryk for, at klubben ikke vil give afkald på de 5 millioner Euro, som det koster at købe sportsdirektøren fri af hans kontrakt.

Mediet går så langt som at vurdere, at meget tyder på, at Monchi allerede har en forhåndsaftale på plads med Manchester United.

 

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Seedorf: Rashford er et fantastisk talent

Næste artikel

Fletcher: Det kunne være mig

ANNONCE