United spillere tvivlsomme forud for Palace-opgør

José Mourinho har nogle bekymringer i forhold til sin spillertrup forud for lørdagens opgør mod Crystal Palace hjemme på Old Trafford. Dette skyldes en karantæne til Luke Shaw og en række skader til mange af de centrale spillere i United-truppen.

Lørdag ruller klubfodbolden igen på Old Trafford efter årets sidste landsholdspause. Denne landsholdspause har ikke gjort meget godt for United, som går ind til lørdagens kamp med mange spillere, der er tvivlsomme til opgøret. 

Først og fremmest er Shaw definitivt ude af opgøret, idet han modtog sit femte gule kort denne sæson i 3-1 nederlaget mod Manchester City. 

Derudover følger en lang række af spillere, der er tvivlsomme grundet småskavanker eller større skader. 

Pogba og Martial meldte afbud til det franske landshold, da de ikke var skadesfrie nok til at deltage. På samme tid blev Lukaku sendt tilbage til Manchester fra den belgiske landsholdslejr grundet den skade, der har drillet ham i det seneste stykke tid. 

Sidst men ikke mindst blev Lindelöf skiftet ud ved halvleg i Sveriges UEFA Nations League opgør mod Tyrkiet grundet sygdom, og Rashford fik et slag i Englands 2-1 sejr over Kroatien. Fellaini har også stadig skadesproblemer, hvilket gjorde, at han ikke var en del af Belgiens trup.

ESPN skriver, at Uniteds stab håber på, at både Pogba og Fellaini er klar til lørdagens opgør. Også Martial har trænet med truppen, hvorimod Lukaku og Rashford endnu ikke træner med. 

Derimod er der også gode nyheder, idet Dalot igen er til rådighed for Mourinho og co. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Seedorf sammenligner Uniteds situation med AC Milan

Næste artikel

Zaha melder sig klar for Palace til weekendens kamp

ANNONCE