Sene Sevilla-scoringer da United smed sejren væk

Manchester United var foran med 2-0 indtil kampens slutfase, hvor Sevilla scorede to sene kasser.

Manchester United skulle til aften forsøge at elimenere deres tredje spanske mandskab på stribe i dette års Europa League-turnering, efter man i de tidligere knockout-runder havde ekspederet F.C. Barcelona og Real Betis.

Det startede da også særdeles godt for ‘De Røde Djævle, der bragte sig på 1-0 efter et kvarters spil.

Martial tryllede på venstrekanten og fandt Sancho på midten med en hælaflevering. Han spillede bolden videre til Bruno Fernandes, der afleverede hårdt til Marcel Sabitzer, som befandt sig i Sevilla-feltet. Østrigeren tog en berøring og fik sit skud med venstreskøjten afrettet, så bolden strøg i netmaskerne bag Sevilla-keeper Bono.

Manchester United scorede igen, da Anthony Martial opsnappede en løs bold efter et Sevilla-angreb. Franskmanden drev bolden frem i kontrafasen og efter at have trådt hurtigt på kuglen, stak han på fornem vis Marcel Sabitzer i dybden, som igen scorede med venstrebenet på den efterfølgende friløber.

United fortsatte den resterende del af første halvleg med at være farlige, men scoringerne udeblev, da blandt andre Casemiro, Sancho og Bruno Fernandes kom tæt på.

Sevilla var tæt på at kunne gøre det til 2-1 kort inden første halvlegs slutfløjt, da Nianzou kom fri på forreste stolpe efter et hjørnespark. De Gea klarede hovedstødsforsøget, hvorfor United kunne forlade banen ved halvtid med en 2-0-føring.

Manchester United foretog en enkelt ændring til anden halvleg, da Harry Maguire kom ind i stedet for Raphael Varane, der så småskadet ud i slutningen af første halvleg.

Sevilla kom stærkest ud fra omklædningsrummene og formåede at ligge et lille tryk på Manchester United i starten af anden halvleg.

Alligevel var det Manchester United, der fik halvlegens første store chance, da Antony stak afsted i kontrafasen og trak ind til sit venstreben, hvorefter han skød bolden på indersiden af stangen.

Sevilla fik reduceret til 2-1 efter 84 minutter. Malacia var uopmærksom, da Fernando lagde en bold i ryggen på ham. Bag ham befandt Jesus Navas sig, der ramte Malacia med sit indlægsforsøg og David de Gea kunne ikke holde bolden ude.

Samtidigt var uheldet ude, da Martinez udgik med det, der kunne ligne en skade i akillesscenen, hvorfor Manchester United skulle spille de resterende minutter med ti mand på banen.

Her lagde Sevilla et tungt tryk på United-defensiven.

Trykket resulterede da også i scoring, da Youssef En Nesyri pandede bolden ind på Harry Maguire, hvorefter bolden gik i kassen til slutresultatet 2-2.