Sent Basel-mål dukkede United

Manchester United formåede ikke at sikre førstepladsen i Champions League-gruppen, da en sen scoring gav et 1-0-nederlag ude mod FC Basel.

Onsdag aften kunne Manchester United sikre sig førstepladsen i Champions League-gruppen. Efter fire sejre på stribe manglede United blot et enkelt point for at tage førstepladsen forud for udekampen mod FC Basel.

United var i kontrol fra start og var tæt på at komme foran efter 12 minutter. Romelu Lukaku blev sendt alene igennem, men Basel-keeperen snuppede belgierens forsøg. Kort efter var Marouane Fellaini tæt på, men midtbanespillerens hovedstød blev clearet på stregen af en Basel-forsvarer.

I minutterne før pausen var United flere gange tæt på at score. Anthony Martial slog bolden ind mod Fellaini, der ikke fik kontakt med hovedet, da han ellers var helt fri. Indlægget gik dog mod det fjerne hjørne, men tog stolpen og røg ud til målspark.

Martial var selv på et øjeblik senere, da han løb fra Basel-forsvaret. Vinklen blev dog spids, og franskmanden kunne ikke få vippet bolden over keeperen. Før pausen var United endnu engang tæt på, men igen stod træværket i vejen. Marcos Rojo, der var tilbage i startopstilling for første gang siden hans korsbåndsskade, trykkede af fra distancen. Forsøget ramte en Basel-spiller og ramte overliggeren.

Basel kom bedre med i kampen efter pausen og ramte selv træværket midtvejs i anden halvleg. Michael Lang headede på mål fra en spids vinkel, men United blev reddet af sammenføjningen, og det blev ved 0-0.

United skabte ikke meget i anden halvleg, men 0-0 ville også være nok til at tage førstepladsen. Desværre blev det ikke sådan. Med få minutter igen blev bolden sent mod bagerste stolpe, hvor Lang dukkede op og bragte Basel foran.

United havde ikke tid til at svare igen og endte med at tabe med 1-0. Dermed er førstepladsen endnu ikke sikret, og United skal bruge et point i sidste runde mod CSKA Moskva for at vinde gruppen.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Rojo starter mod Basel

Næste artikel

- Vi må komme os over det

ANNONCE