Shareholders United lover at kæmpe mod takeover

De to irere købte i dag yderligere 3,2 millioner aktier i klubben, dermed ejer de nu 25.49% af klubben. Amerikanske Malcolm Glazer, ejer af NFL klubben Tampa Bay Buccaneers, ejer også en stor del af klubben, nemlig 14.31%.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Men Shareholders United er fast besluttet på at forhindre et hvert forsøg på takeover. Talsmand Oliver Housten sagde: ”Alle fansene i vores klub er samlet om at være imod et takeover.”

”En enkelt ejer eller en lille gruppe af ejere vil ikke være sundt – muligheden for at observere og pligten til at lave regnskab forsvinder, og fans vil have en meget lille chance for at få noget sagt i klubben.”

”Mediemoguler, investorer, og oliematadorer og resten noter jer; vores klub er ikke til salg.

”Fans som bekymrer sig om og interesserer sig for United, skal melde sig ind i SU nu og hjælpe med at forhindre fjendtligsindede eller uønskede bud, og vi håber meget at klubben vil hjælpe os i denne bestræbelse.”

Oldtrafford.dk vil endnu engang benytte chancen til at sige: ”MELD DIG IND I SHAREHOLDERS UNITED HVIS DU HOLDER AF MANCHESTER UNITED”.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

FA afventer Rio Ferdinand

Næste artikel

Saha fik kærligheden at føle

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share