Shaw: United bliver skræmmende at møde

Luke Shaw mener ikke, at Manchester United har nået topform endnu, men varsler, at når det sker, bliver klubben en skræmmende modstander at stå overfor.

Luke Shaw var en af profilerne, da Manchester United hentede et point mod Chelsea i søndagens Premier League-brag på Old Trafford. På trods af at Manchester United mod manges forventning hentede point, mener Shaw dog stadig, at der er plads til forbedringer.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Jeg mener ikke, at vi spiller op til vores bedste i øjeblikket, og det kunne man se til tider mod Chelsea. Det kommer til at tage tid, men når vi allesammen rammer formen, bliver vi et skræmmende hold at møde, siger Shaw til manutd.com.

I næste weekend skal Luke Shaw og hans holdkammerater i Manchester United endnu engang spille mod et af ligaens bedste hold. I den anden ende af byen venter de forsvarende mestre, Manchester City.

– Alle kampe i Premier League er svære, men vi ser særligt frem til kampen i næste weekend. Det er en kæmpe begivenhed for alle, der er involveret, siger den 19-årige back.

– Vi ser allesammen frem til kampen. Vi ved, hvad vi skal gøre, så vi skal bare fokusere på det i løbet af ugen og brage ud på søndag. Hele verden ser med, når der er derby. Det er en af de største begivenheder i fodbold efter VM- og Champions League-finalerne. Jeg er sikker på, at alle ser med, og vi glæder os til det.

Forud for opgøret er Manchester City, der ligger på tredjepladsen, fire point foran Manchester United, der med det ene point mod Chelsea ligger på ottendepladsen.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Januzaj er stolt af at bære nr. 11

Næste artikel

Van Gaal nomineret til årets træner

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share