Shearer: Rooney bør stoppe på landsholdet

Alan Shearer opfordrer Wayne Rooney til at trække stikket på sin landsholdskarriere, så han kan forlænge sin karriere i Manchester United.

Wayne Rooney har båret anførerbindet på det engelske landshold siden 2014, men hvis det stod til den legendariske landsholdsbomber Alan Shearer, sagde han stop på landsholdet allerede nu.

– Det er på tide, at Rooney tænker på sig selv. Jeg synes, han bør stoppe på landsholdet, skriver Alan Shearer i sin klumme i The Sun.

– Det siger jeg ikke, fordi jeg ikke mener, han er god nok til landsholdet længere, for det er han. Men han er fyldt 30 og bærer anførerbindet for både klub og land, og det er ekstremt krævende. Det bliver sværere og sværere i hans alder.

– Jeg pensionerede fra landsholdet som 29-årig, og jeg blev beskyldt for at være egoistisk i mit valg, men jeg kendte min krop bedre end alle andre. Jeg sagde stop, så jeg kunne gøre mit bedste for Newcastle i længere tid, siger Alan Shearer, der næsten fortsatte til han fyldte 36.

Wayne Rooney har rekorden som den mest scorende landsholdsspiller i England nogensinde, og er på nippet til at blive den markspiller, der har spillet flest landskampe, idet han er blevet udtaget i Sam Allardyces trup, der skal møde Slovakiet på søndag.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Medie: United hapser Spurs-træner

Næste artikel

Agent: United vil beholde Rojo

ANNONCE