Rio erkender: Det var en saga

Verdensklasseforsvareren fra London-området forlængede langt om længe sin United-kontrakt tirsdag i denne uge, så han nu er bundet til klubben frem til…

Verdensklasseforsvareren fra London-området forlængede langt om længe sin United-kontrakt tirsdag i denne uge, så han nu er bundet til klubben frem til 2009 – hvilket glæder Ferdinand.

Mange mente ellers, at han var så godt som på vej vælk fra klubben efter at han angiveligt skulle have takket nej til et tilbud på 100.000 pund i ugeløn. Det afviser dog Ferdinand dog pure, og er ked fansnene er blevet holdt for nar af de engelske medier i denne lange proces.

“Det var en saga. Jo længere tid den varede, desto mere skadeligt var det for holdet som helhed. Jeg håber med min underskrift igen at kunne få lov at fokusere 100 procent på fodbolden, for det er den vigtigste ting.”

“Ingen person er større end klubben i sig selv, og sådan håber jeg det bliver ved med at være. Jeg ved, der var historier om jeg havde sagt nej til 100.000 pund og ventede på et tilbud på 120.000, men intet er længere fra sandheden.”

“Hvis jeg var en fan, der hørte alt dette, der er blevet sagt og skrevet, ville jeg have reageret på præcis samme måde som dem. Det er ikke noget, jeg er vred over, for jeg ved at de er blevet misinformeret omkring meget. Jeg blev ikke tilbudt 100.000 til at starte med. Jeg er en mand, der voksede op i ingenting og sådan et beløb er fuldkommen vanvittigt at spekulere i,” udtaler Ferdinand.

Forrige artikel

Sheasy tæt på ny aftale

Næste artikel

United efter brasiliansk back

ANNONCE