Sheffield United vil beholde Henderson trods målmandstilgang

Dean Henderson bliver endnu en sæson på Bramall Lane, hvis det står til manager Chris Wilder. Han er i kontakt med Manchester United om en forlængelse af lejemålet.

United-målmanden Dean Henderson, der de seneste to sæsoner har været på lejeophold i Sheffield United, kan meget vel blive, hvor han er, i endnu en sæson.

Sheffield-manager Chris Wilder er således meget interesseret i at beholde målmanden for tredje sæson i træk.

– Dean og Manchester United ved, hvad vi ønsker, og vi er allerede begyndt at tale med Manchester United, siger Wilder ifølge Sky Sports.

– Det er deres og knægtens beslutning. Vi vil elske at forlænge med yderligere en sæson, siger han.

Ønsket om en forlængelse af aftalen er stort til trods for, at klubben for nylig på fri transfer hentede Wes Foderingham til samme position.

Den tilgang gør ingen forskel for viljen til at holde fast i Henderson, fortæller Wilder. 

– Wes var tilgængelig, vi var nødt til at forstærke os på den post, hvor der vil ske nogle ændringer i den kommende periode. Han blev tilgængelig på en fri transfer og til en treårig aftale, siger Chris Wilder. 

Sheffield United er som oprykker fortsat med i kampen om en plads i Europa League i næste sæson. Henderson har spillet fuld tid i samtlige Premier League-kampe pånær de to opgør mod Manchester United, som han af kontraktlige årsager ikke har måttet deltage i.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Solskjær: I United er det en pligt at gå efter trofæer

Næste artikel

Lampard: Vi skal holde koncentrationen

ANNONCE