Lampard: Vi skal holde koncentrationen

Chelsea har mistet adskillige point på personlige fejl i denne sæson, mener manager Frank Lampard. Han roser Manchester United, der ifølge ham kan slå de fleste.

Søndag aften brager Manchester United og Chelsea sammen på Wembley i FA Cup-semifinalen. Den kamp er et led i det, der virkelig må siges at være crunch time for de to hold, der begge kæmper for en plads i top fire i Premier League – og altså også for en plads i FA Cup-finalen.

Chelsea tager stor respekt for Manchester United med sig, når holdet rejser den korte tur til det engelske nationalstadion.

– Vi ved, at vi skal spille mod et rigtig godt hold i god form, siger manager Frank Lampard ifølge The Guardian.

– Deres tre frontløbere er meget potente, og bag dem har Bruno Fernandes givet United et kæmpe boost, siden han kom til i januar. Som de spiller, har United den individuelle kvalitet til at slå næsten alle, så vi skal spille op til vores bedste og holde koncentrationen, siger han.

Netop koncentrationen har ifølge Lampard været en af denne sæsons udfordringer. Holdet har mistet en del point på den konto, mener han.

– Ret ofte har vi spillet godt og følt os i kontrol, men hvor en fejl på et afgørende tidspunkt har gjort, at vi har lukket mål ind. Det er et mønster, der har været lidt for almindeligt i denne sæson, og vi arbejder på, hvordan vi kan ændre på det, siger han.

Ingen indflydelse på ligaen

Manchester United har haft pænt momentum siden ligagenstarten i juni. Holdet er endnu ikke gået fra banen som tabere. Det momentum kan vise sig vigtigt at fasholde nu, hvor der kun resterer to kampe i Premier League.

Selv om semifinalekampen kommer midt i et tætpakket Premier League-program med meget på spil for begge hold, så mener Chelsea-manageren ikke, at kampen kommer til at få indflydelse på ligakampene i forhold til tabt momentum.

– Det her er en semifinale mellem to store hold, og jeg tror ikke, det vil få indflydelse på ret meget andet, siger han. 

– De sidste to kampe kommer ret hurtigt i næste uge. Jeg ser ikke nogen af os opgive vores ligaambitioner på baggrund af det, der sker på Wembley.

Semifinalen fløjtes igang klokken 19.00 søndag aften, og den vises på TV3 Max og på Viaplay.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Sheffield United vil beholde Henderson trods målmandstilgang

Næste artikel

Blog: FA Cuppen skal ikke sælges for en kamp mod West Ham

ANNONCE