Sheringham: Kane bør blive i Spurs

Uniteds gamle angriber kan ikke se hvorfor Harry Kane skulle tage til Old Trafford.

Harry Kane er en af Europas farligste angribere, og rygtes derfor naturligvis til større klubber end Tottenham. Også selv om Mauricio Pocchetino og co gør det ganske godt i Premier League i øjeblikket.

Men står det til Teddy Sheringham, der selv har en fortid i både Spurs og United, bør Harry Kane ikke forlade White Hart Lane.

– Tottenham var ikke bar et springbræt for mig. Jeg ønskede at komme dertil, og stræbte efter at opnå det Harry Kane har nu. Men dette må være den mest spændende tid for Spurs siden Terry Venables var i klubben. Der er ingen grund til at Harry skifter klub.

– Sådan som klubben udvikler sig, kan den blive størst i London. Hvorfor skulle han tage til Barcelona, Madrid eller Manchester? Det samme gælder for Dele Alli. De er begge faste for England og på toppen i Spurs. De behøver ikke tage andre steder hen for at vinde trofæer, lyder det fra Sheringham.

Sheringham var i United fra 1997 til 2001, og spillede en afgørende rolle i Champions League-finalen i 99 mod Bayern München. Han nåede i alt at score 46 mål for United, mens han i de to perioder han fik i Tottenham nettede 98 gange. Kane har allerede overgået dette, da han er på 105 mål for Spurs.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Mourinho undrer sig over Chelsea

Næste artikel

Optakt: Chelsea - Manchester United

ANNONCE