Silvestre: Ferguson købte forkert ind

Franskmanden mener, at Manchester United har betalt prisen i denne sæsons på grund af Sir Alex Fergusons indkøbspolitik. United er ude af Champions League…

Franskmanden mener, at Manchester United har betalt prisen i denne sæsons på grund af Sir Alex Fergusons indkøbspolitik. United er ude af Champions League og har kun minimale chancer for at genvinde liga-trofæet. FA Cuppen er eneste tilbageværende chance for sølvtøj i denne sæson.

”Mange nye er kommet til, men de har ikke leveret den vare vi havde håbet. Vi har gået på en mørk stig,
Tabet af David Beckham er en af de vigtig, og hold har overhalet os, mens vi stod stille. Nu skal der et mirakel til, før vi vinder ligaen, og det er forkert.”

Tabet af Beckham er ifølge Silvestre en af de største årsager til den lidt usikre sæson: ”Beckham var af vital betydning, fordi han afleverede med millimeters præcision og lavede chancer for resten af holdet. Han var så nøjagtig, at det var som om, han havde en hånd i stedet for en fod, og på trods af hvad nogle mener, savner vi ham. Hans fravær er ikke den eneste grund til vores dårligere standarder, men det er helt sikkert en af dem.”

Det er højest overraskende at Silvestre – sandsynligvis – er gået ud i al offentlighed og kritiseret den højt respekterede manager. Men man kan endnu engang håbe, at det er pressen der smører tykt på.

Forrige artikel

Giggs kan være på vej væk

Næste artikel

Optakt: Nistelrooy inde - Ferdinand ude

ANNONCE