Sir Alex: Benitez er heldig

Rafael Benitez har knapt nok sat sig i Chelseas managerstol før Sir Alex Ferguson går til angreb på ham.

Manchester Uniteds titelrivaler Chelsea fyrede tidligere på ugen Roberto di Matteo som manager i klubben og afløste ham med den tidligere Liverpool-træner Rafael Benitez.

Sir Alex Ferguson og Rafael Benitez har lidt af en historie sammen. De fleste United-fans vil nok huske tilbage på pressekonferencen, hvor Benitez belærte pressen om sine ‘facts’ om Manchester Uniteds spil.

Derfor gik der da heller ikke længe før Sir Alex Ferguson benyttede chancen til at stikke lidt til sin nye kollega.

– Alle føler for Roberti di Matteo og det er berettiget. Det er ret vildt når man tænker på at han netop har vundet både FA Cuppen og Champions League med klubben, sagde Sir Alex Ferguson på dagens pressemøde.

– Den største skuffelse for mig at se er, at de om 2 uger skal til verdensmesterskabet. Man ville tro, at de havde givet ham en chance for at vinde den. 

Rafael Benitez’s første store opgave bliver i næste måned, hvor han kan føre Chelsea an ved verdensmesterskabet i klubfodbold. En opgave han også måtte overtage, da han overtog for Jose Mourinho i Inter i 2010.

– Rafael Benitez er meget heldigt, da han han om 2 uger kan få skrevet to verdensmesterskabet på sit cv uden overhovedet at have noget med holdene at gøre. Jose Mourinho vandt the treble med Inter. Benitez tog over og vandt verdensmesterskabet uden at have gjort noget og uden at have noget med kontrsuktionen af holdet at gøre.

 

Forrige artikel

Stjerneparade klar til indvielse

Næste artikel

QPR fyrer Mark Hughes

ANNONCE