Sir Alex: Fansene bør have tålmodighed med Van Gaal

En del United-fans har mistet tålmodigheden med Louis Van Gaal, men Sir Alex Ferguson forsvarer ham og siger, at fansene bør have tålmodighed, fordi han har ledet holdet under svære omstændigheder.

Siden Sir Alex Ferguson forlod managerposten i 2013, har der været langt mellem både trofæer, fritflydende spil og lange sejrstimer, sådan som United-fans ellers var blevet forvænt med under skottens ledelse.

Som det var tilfældet med David Moyes, har Louis Van Gaal i mange fans øjne heller ikke indfriet forventningerne, ligesom de fleste engelske medier ikke tror på, at Van Gaal sidder på managerposten efter sæsonens afslutning. 

Men 74-årige Ferguson maner til besindighed, og mener ikke at hans efterfølger burde dømmes ude allerede:

– Det er dødnemt at være kritisk, udtaler Ferguson ifølge Daily Mail i et interview med Sky Sports, og peger på en række omstændigheder der har gjort livet svært for den hollandske manager:

– Du er nødt til at forholde dig realistisk til en række ting – rækken af skader han har haft: Phil Jones har kun spillet syv kampe i denne sæson. Ashley Young, Valencia, Shaw er også alle store tab.

– Ligegyldigt hvilket hold der er tale om, så får skadede spillere i den kaliber en indflydelse på resten af holdet.

Ferguson peger også på tilkomsten af nye spillere som noget, der kan forstyrre stabiliteten, og husker på den ro, han selv fik fra fansene i starten af sin tid i United:

– Det andet aspekt, som altid er nemt at glemme, er, at der er fem spillere, som spiller deres første sæson i United, to af dem unge i form af Martial og Memphis, og de tegner lovende.

– Som fan af Manchester United er du nødt til at have tålmodighed, og det har de haft før; under Matt Busby’s tid og i min egen tid.

– I forhold til 150 års historie, så er det værd at tage et par år i skyggen, for de (United, red.) vender altid stærkt tilbage, lyder det fra Ferguson, der samtidig roser Van Gaal for at have fokus på ungdommen, som han selv havde det. 

– Du er nødt til at give ham credit; han har givet ni unge spillere deres debut. Jeg tror fremtiden er lys.

– Rashford er et eksempel på, hvad jeg synes er Manchester United. De er den klub i England, som altid får øje på en Rashford-type og giver ham chancen. Der er ingen anden klub i England, som er bedre til at give unge knægte en chance.

– Rashford er en sensation, og en af de bedste i årevis.

 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Sheringham støtter Mourinho

Næste artikel

Sidste chance for at vinde rejse til Old Trafford

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share