Sir Alex: Fletcher kommer tilbage

Uniteds manager er overbevist om, at Darren Fletcher kan gøre comeback igen.

Til gengæld forventer Sir Alex Ferguson ikke, at hans skotske midtbanefigther bliver den samme type spiller igen.

Darren Fletcher har altid været kendt for at være en hårdtarbejde boks-til-boks midtbanespiller med et enormt løbepensum. Fergie tror, han bliver en anden spiller, når han vender tilbage.

– Den vilde Fletcher, som vi kender ham, er væk, men jeg er sikker på, at han vil få succes i en anden type rolle, udtaler Ferguson ifølge manutd.com.

– Vi håber på, at have ham tilbage i aktion til næsten sæson, og der vil vi have en anden rolle til ham. Han kommer til at ligge foran den bagerste firekæde, i tråd med hvordan han har spillet i denne sæson.

Fantastisk fyr

Den 28-årige midtbanespiller har ikke spillet regelmæssigt førsteholdsfodbold siden november 2011 grundet sin tarmsygdom.

Fletch har imidlertid bevist, at han både er en figther på banen, såvel som udenfor banen, da han i denne sæson har overvundet sygdommen og gjort et overraskende comeback.

Nu skal han dog under kniven, og derfor går han desværre glip af resten af 2012/13-sæsonen.

– Det har ikke været nogen let rejse for ham, men han har vist stort mod. Der findes ikke nogen mere rar dreng i klubben, og han er top professionel, udtaler Ferguson.

Forrige artikel

Vidic: Nu er alle kampe vigtige

Næste artikel

Saints-manager har sympati for de Gea

ANNONCE