– Sir Alex ville have afvist Zlatan

Sir Alex Fergusons mangeårige assistent, Rene Meulensteen, fortæller, at Ferguson ni ud af ti gange ville have afslået at hente en spiller over 30.

United stod i fredags for en af sommerens største signings, da svenske Zlatan Ibrahimovic blev præsenteret på Aon Training Complex. Om svenskeren er der sagt mange pæne ting, men handlen har bestemt også sine kritikere.

Rene Meulensteen, der i flere år var en meget respekteret mand i Uniteds trænerstab, tvivler på, at den svenske angriber var kommet til Old Trafford, hvis legendariske Sir Alex stadig var manager.

– Jeg tror, at Ferguson ville have afvist denne handel ni ud af ti gange på grund af, han gerne ville bringe de unge spillere gennem ungdomsrækkerne og ind på førsteholdet, siger Meulensteen til The Sun.

– Men hvis han følte, at situationen krævede det, så ville han gøre det. Som da han hentede Laurent Blanc, der var over 30, som erstatning for Jaap Stam.

Zlatan Ibrahimovic har skrevet under på en et-årig kontrakt med klubben, og der er store forventinger til ham på Old Trafford.

SALGET ER STARTET! Vil du opleve Anthony Martial, Wayne Rooney og de andre stjerner? Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Forrige artikel

Præsident bekræfter United-forhandlinger

Næste artikel

Stedfar sender Lozano til United

ANNONCE