Sir Bobby: Rios karantæne er en tragedie

Charlton mener, at en så lang karantæne er en tragedie for en spiller i en så ung alder. Karantænen træder i kraft fra den 12. januar, og betyder at Ferdinand, vil gå glip af sidste halvdel af sæsonen i Premier League og også gå glip af EM næste år i Portugal.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Rio Ferdinand vil højest sandsynligt appellere mod dommen, på trods af at FIFAs præsident Sepp Blatter, har truet med uanede konsekvenser, hvis han går videre med sagen til en civilret.

”Han vil spille i et stykke tid, også vil vi se hvor længe der går, inden han kan komme igen. Det er en stor tragedie, at en ung spiller kan få taget et så stort stykke af karrieren.” sagde han til MUTV.

Sir Bobby Charlton var imponeret af Rio Ferdinands indsat i søndagens kamp mod Tottenham, som blev spillet kun to dage efter dommen faldt.

”Jeg synes, han spillede fejlfri, når du tænker på, at han er en ung fyr som på det sidste, er blevet overdynget med ansvar. Jeg synes han var fantastisk, han gjorde ikke en eneste ting forkert, han var solid som sten.”

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ferguson så til, da Viduka scorede

Næste artikel

David Gill: Der bliver ingen januar-indkøb

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share