Skadesupdate forud for finalen

Marcus Rojo, Matteo Darmian, Morgan Schneiderlin og Marouane Fellaini er igen til rådighed, og det gør det sværere for Louis van Gaal at udtage den endelige trup, siger han.

Forud for den vigtige kamp mod Crystal Palace i FA Cup-finalen på Wembley imorgen, har Uniteds lægestab givet grønt lys til en række spillere, der ellers har figureret på skadeslisten. 

I forsvaret vil Marcus Rojo atter være til rådighed i Uniteds sidste kamp i sæsonen imorgen, efter at have siddet over i tirsdagens kamp mod Bournemouth med en skade.

Det samme vil Matteo Darmian, der har siddet ude siden starten af maj, hvor han udgik med en skade i 1-0 sejren over Norwich.

På midtbanen er Morgan Schneiderlin også meldt klar. Han sad over med sygdom i midtugens kamp, men trænede igen med førsteholdstruppen igår. Også Marouane Fellaini er til van Gaals rådighed i finalen, efter at have siddet over de sidste tre kampe med karantæne.

Men flere spillere til rådighed gør situationen sværere for van Gaal, for det betyder, at han er nødt til at skuffe flere af sine spillere, der alle håber, de kommer til at spille en rolle på Wembley, erkender han.

– ja, der er flere spillere med i kampen (om at blive udtaget, red.), såsom Rojo, der ikke er skadet mere, og Darmian, som heller ikke er det, udtaler han til klubbens officielle hjemmeside. 

– I har filmet træningssessionen idag (igår, red.), og har set en masse friske spillere, og det gør det sværere for mig, da jeg så er nødt til at skuffe endnu flere af spillerne. 

– Vi har en trup på 27 spillere, så jeg er nødt til at skuffe ni på forhånd. Selvfølgelig er de skadede spillere inkluderet i de ni, men jeg er nødt til at skuffe en masse. Derefter skal jeg vælge holdet og skuffe endnu flere. Nogle spillere tror, at de kommer til at spille.

De spillere, som ender med at blive udtaget, rejser med tog til London i eftermiddag. Der er kick-off på Wembley imorgen kl. 18.30.

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Forrige artikel

Meulensteen tvivler på ungdomsrevolution

Næste artikel

- Jeg fortjente ikke at blive straffet

ANNONCE