Skuffende FAYC-exit for de unge røde

Førsteholdet røg ud til Swansea i FA Cuppen. I aftes præsterede de unge talenter et mindst lige så skuffende resultat, da de røg ud af FA Youth Cup til Huddersfield.

Paul McGuiness’ unge gutter var naturligvis favoritter til FA Youth Cuppens femte runde, da modstanderen hed Huddersfield. Også selvom kampen skulle spilles ude på Huddersfield Town.

Alle målene strøg ind i første halvleg, og det var hjemmeholdet, der tog teten efter bare 14 minutter. Sean Goss vandt en bold på egen banehalvdel, men en uheldig berøring faldt for fødderne af Huddersfields Ben Atkinson, der simpelt kunne styre den forbi United-keeperen, Joel Castro Pereira.

Joel Castro Pereira skulle holde sit hold inde i kampen i de følgende minutter, før kaptajn James Wilson blev sendt dybt og fik kæmpet sig frem til en klinisk afslutning, der gav balance i regnskabet efter 26 minutters spil.

Ben Barber rev kort efter Jack Charles, gudsøn af den legendariske John Charles, omkuld i feltet, og derfor kunne selvsamme Charles sparke sit hold i front fra straffesparkspletten. 2-1.

Efter pausen var Manchester United farligst specielt ved Andreas Pereira og James Wilson, men Huddersfield-keeperen havde fået de rigtige handsker på i dagens anledning.

Huddersfield blev ikke presset betydeligt imod slutfløjt, og derfor var det heller ikke ufortjent, at de går videre i FA Youth Cup, og står over for Manchester City i næste runde, på bekostning af Manchester United.

Manchester United stillede op således: J.Pereira; Evans, Ioannou (Mitchell 65), Borthwick-Jackson, Barber (Rashford 84); Janko, Goss, Willock, A.Pereira, Harrop; Wilson. Ubrugte indskiftere: Henderson, Riley, Redmond.

Suarez: Fortryder ikke racisme-sag