Skuffende resultat øger presset på Solskjær

Endnu en gang kostede manglende kvalitet i begge felter for United.

Manchester United står med dagens skuffende kryds overfor en meget stor uge, hvor først Tottemham venter på Old Trafford, og holdet siden gæster Etihad i Manchester-derby.

Ingen af de startende United-spillere var med i Astana torsdag aften, hvorfor spillerne måtte have været fulde af energi inden kampstart søndag eftermiddag.

I kampens indledning virkede det også, som om der var krudt i støvlerne, og ved hver tænkelig mulighed, sprintede Solskjærs tropper mod Aston Villas mål, når bolden var vundet, men i flere situationer manglede den sidste præcision.

Og i stedet skete det, som United ikke har brug for i nuværende forfatning. Aston Villa kørte en omstilling, der endte ved McGrealish. Den tekniske stærke offensivspiller havde mere plads end folketingssalen kun fyldt af medlemmer fra Liberal Alliance, og han skruede bolden uimodståeligt op i hjørnet. De Gea sprællede forgæves.

Et hold i Uniteds forfatning skal helst ikke møde den slags modstand, og ganske som man kunne forvente, satte den gang i en enorm mental blokering hos spillerne, der nu havde svært ved selv de mest elemtære ting på en fodboldbane.

De Gea sparkede bolden ud til modstanderne, Maguire sendte dem udover sidelinjen og Rashford, Martial og James virkede underligt ude af sync. 

Aston Villa fik efter en lang periode med stort overtag et mål annulleret for en tynd, men korrekt, offside, og det var, som om problemerne bare blev større for hvert minut, der gik.

Mod slutningen genfandt Solskjærs tropper dog troen en smule, og efter et mindre pres sendte Rashford et godt Pereira-indlæg i mål. Det gik holdene til pause på.

Manchester United-spillerne tegnede et smule bedre billede i anden halvleg, hvor mere af spillet foregik på Villas halvdel, og fra barens lidt hakkende stream, lignede det, at både Rashford og Martial havde nærgående forsøg.

Forbindelsen til barens vist ikke helt lovlige stream blev ikke bedre, og alt hvad der kommer herefter bliver meget fragmenteret som konsekvens deraf.

Først jublede baren, da Victor Lindelöf headede bolden i en bue over Tom Heaton og i mål, og siden blev Brandon Williams skældt ud for på et stilbillede ikke at kunne rykke med resten af den bagerste kæde, da Mings udlignede for Villa.

Mere blev der ikke scoret i kampen, selvom det lignede, at der var et par nærgående forsøg i begge ender.

 

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Startoptillingen mod Aston Villa

Næste artikel

Spillerkarakterer: Ingen over middel

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share