Skuffet Smith: Trofæer påkrævet

Manchester United er en klub der bør og skal vinde trofæer, og Alan Smith, der tog den farefulde tur fra Leeds til United lige netop for trofæernes skyld…

Manchester United er en klub der bør og skal vinde trofæer, og Alan Smith, der tog den farefulde tur fra Leeds til United lige netop for trofæernes skyld, er skuffet over den manglende mulighed for at hæve trofæer i denne sæson.

Godt nok vil en sejr den 21. maj over Arsenal i Cardiff sikre et historisk FA Cup-trofæ, da det vil være første gang man har vundet det to år i træk. Alan Smith stiller sig dog ikke af den grund tilfreds, og reserveangriberen lover højt og helligt, at det bliver bedre i næste sæson – det skal det ganske enkelt blive.

“Vi ved vi kan vinde titler og vi ved ligeså, at vi derfor ikke har levet op til forventningerne. Vi har haft en skuffende sæson, hvilket gik udover Charlton og forhåbentlig stiller os godt til FA Cup-finalen.”

“Vi skal sikre os, at vi fortsat viser at vi er en stormagt og husker alle på, hvad det er Manchester United kan. Denne klub har vundet det ene mesterskab efter det andet, og det er den formel vi skal arbejde på at finde tilbage til igen,” udtalte Uniteds nummer 14 med ti sæsonmål på kontoen.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Pontins League Cup: United - Sheffield Wednesday

Næste artikel

United jagter hollandsk stortalent

ANNONCE