Sky-ekspert: De Gea-handel ‘done deal’

Ifølge Sky Sports’ ekspert Guillem Balague er Manchester United og Real Madrid blevet enige om et salg af David de Gea, i en aftale, der sender Keylor Navas den anden vej.

Som vi tidligere på dagen kunne rapportere, har forlydenerne om et salg af David de Gea til Real Madrid, der samtig sendte Keylor Navas den anden vej, taget til i styrke.

Nu melder Sky Sports’ ekspert Guillem Balague, at rygterne er sande, og at parterne endelig skulle være nået til enighed om et salg af David de Gea til Real Madrid. 

– Han (De Gea, red.) er Real Madrid-spiller. 40 mio. euro, eller 29 mio. pund. Manchester United er glade, da det er tæt på rekord for en spiller, som kun har et år tilbage af sin kontrakt.

Afhang af Navas

Dermed tyder alt på, at David de Gea er fortid i Manchester United. Man frygtede ellers, at der ikke ville blive tid nok til at få handlen gennemført, da Keylor Navas var i tvivl om skiftet til Old Trafford.

– Siden tidligt i morges er kommunikationen med Manchester United blevet bedre. Frygten var, at der ikke var tid nok til at få aftalen lavet færdig inden deadlinen midnat, dansk tid. Det skyldtes, at det hele afhang af Keylor Navas.

– Han har så tænkt over det – han rejste ikke med sit landshold, da han har skulle overveje sin fremtid. Endelig har han så besluttet sig. Jeg tror, at han vil tjene ca. det dobbelte af, hvad han gør i Real Madrid, så han har accepteret at indgå i handlen.

– Det var det, der gjorde, at tingene i sidste ende gik hurtigere igennem. Som I ved, lukker transfervinduet kl. 00 (dansk tid, red.) i Spanien, og for kun en halvanden time siden (2,5 time nu, red.) lød det fra de bedste kilder i Real Madrid, at de frygtede ikke at nå det i tide.

– Til sidst var det så, at Keylor Navas sagde ”OK, jeg tager til Manchester United”. Det er for resten en målmand, som Louis van Gaal godt kan lide. Ifølge de Gea-lejren havde van Gaal allerede i foråret 2014, da man tilbød de Gea en forlængelse, sagt ”lad os vente med at forny hans aftale, da jeg godt kan lide Navas”.

Således tyder alt nu på, at aftalen går igennem. Ifølge Sky Sports vil Real Madrid betale 18 mio. pund til Manchester United med det samme, da Navas vurderes til 11 millioner.

David de Gea har spillet 175 professionelle kampe for Manchester United. Spanieren er de seneste to sæsoner blevet kåret til årets spiller hos “de røde djævle”.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Di Maria: Forlod United pga. van Gaal

Næste artikel

Avis: LVG klar til at skille sig af med Marcos Rojo

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share