Sky-eksperts råd til United: Hent Zlatan!

Zlatan Ibrahimovic kan give Manchester United den gnist, som de så desperat mangler, mener Sky Sports’ ekspert Graeme Souness.

Den store svensker har for længst proklameret sin afgang fra den franske hovedstadsklub, men spørgsmålet om, hvor han så skal hen, er endnu ikke blevet besvaret. Stod det til Liverpool-legenden Graeme Souness, så burde Manchester United gøre alt for at lokke ham til Old Trafford.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Jeg tror, at han kan være katalysatoren, der kan få Manchester United tilbage til fordums styrke. Tilbage til at spille den slags fodbold, som man forbinder med Manchester United, siger Graeme Souness.

– Han vil givetvis forlange en enorm løn, men han vil med stor sandsynlighed være alle pengene værd. Man kan helt sikkert få ét – måske endda to – rigtig gode år ud af ham.  

Den 34-årige skarpskytte har scoret vanvittige 38 mål i 31 ligakampe for de nykronede franske mestre, PSG, og hele 11 mål i Sveriges 10 kvalifikationskampe til EM.

– Manchester United mangler den arrogance, som de førhen havde. Jeg fornemmer, at fansene savner og længes efter det. Den arrogance, som du hader, når du møder dem, men som du som neutral fodboldelsker ikke kan andet end at være fascineret af. Dét kan Zlatan Ibrahimovic i den grad bringe.

Zlatan Ibrahimovic har udtalt for nyligt, at han selv ved, hvor hans fremtid ligger. De fleste medier peger på Manchester United, LA Galaxy eller AC Milan som de mest oplagte muligheder. 

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

United melder ud: Alt gik efter planen

Næste artikel

Mata ikke udtaget til EM-trup

ANNONCE