Sky: Henderson tæt på ny kontrakt

Ifølge Sky Sports er Dean Henderson tæt på at lave en ny kæmpeaftale med Manchester United, der vil gøre ham til en af de bedst betalte målmænd i verden.

– Jeg vil kigge tilbage på de seneste to år med stor glæde, og jeg er glad for at have kunnet udvikle mig her, men nu skal jeg videre til det næste kapitel i min karriere.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Sådan skrev Dean Henderson tidligere på dagen på sin Instagram, og det kan der ligge noget bag. Ifølge Sky Sports er han nemlig langt i dialogen med Manchester United om at sikre sig en ny, stor kontraktforlængelse med klubben.

Det forlyder sig, at Henderson vil tjene omkring 100.000 pund om ugen, hvilket vil gøre ham til en af de bedst betalte målmænd i verden. Det siges, at der arbejdes på en langvarig aftale, men præcise årstal eller andre detaljer er ikke kommet på endnu.

Imens Henderson er ved at binde sig på ny til Manchester United, er Hendersons tidligere klub Sheffield United ved at hente Aaron Ramsdale i Bournemouth, hvilket sagtens kunne betyde, at Dean Henderson skal forsøge at pille en formsvag David de Gea af pinden i Manchester United. 

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

MEN: United overvejer bud på David Brooks

Næste artikel

Kampprogrammet for 2020/21-sæsonen er offentliggjort

ANNONCE