MEN: United overvejer bud på David Brooks

Ifølge Manchester Evening News forventes United at sende et bud i omegnen af 40 millioner pund afsted mod Bournemouths David Brooks som alternativ til Jadon Sancho.

Jadon Sancho-handlen ser ud til at være godt og grundigt gået i vasken, og derfor leder Manchester United efter et alternativ til Dortmunds dyre englænder. I går kunne vi fortælle, at United holdt øje med Juventus’ Douglas Costa, og i dag er det en spiller, der til daglig huserer på den engelske sydkyst, der trækker opmærksomheden.

Skal man tro Manchester Evening News, er det nemlig AFC Bournemouths David Brooks, der er i kikkerten. Det siges, at United endnu ikke har haft kontakt til Brooks og hans agentteam, men forventes at kunne lægge et heftigt bud efter Bournemouths walisiske kantspiller.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Eftersigende skulle Brooks være tilgængelig for omkring 40 millioner pund, hvor Bournemouth leder efter indtægter til at finansiere en smertefuld nedrykning til Championship, hvor man allerede har solgt Nathan Aké til Manchester City for 45 millioner pund.

Selvom Brooks er højt på Uniteds ønskeliste, er det stadig Jadon Sancho, der arbejdes på. Men eftersom Dortmund efterspørger 120 millioner pund direkte fra Manchester United, virker det naturligt at søge billigere alternativer.

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

 
Forrige artikel

Sky: United holder øje med Douglas Costa

Næste artikel

Sky: Henderson tæt på ny kontrakt

ANNONCE