Sky: Ny fanaktie-ordning er tæt på endelig præsentation

Den nye aktieordning vil ifølge SkySports betyde mere indflydelse til klubbens fans gennem b-aktier.

Manchester Uniteds bestyrelse og fanorganisationen MUST bevæger sig ind i den afgørende fase med henblik på at kunne løfte sløret for den fanaktioordning, som Joel Glazer løftede noget af sløret for i juni.

Det skriver Sky Sports, der tilføjer, at ordningen forventes præsenteret i slutningen af året. Derefter skal ordningen til en afstemmning hos MUSTs medlemmer.

Det er hensigten, at den nye fanaktie-ordning skal give fansene mere indflydelse, og b-aktierne, der efter planen bliver sat til rådighed, er de samme, som dem Glazer-familien råder over. Det er en aktie, der bærer 10 gange mere stemmevægt end a-aktien, som de fleste af klubbens aktionærer i dag sidder med.

Ifølge Sky Sports’ kilder bliver der i første omgang sat b-aktier til salg, der har en samlet værdi 7,4 millioner pund, men det tal er ikke endeligt færdiggjort. I oktober satte Glazer-familien aktier for godt 137 millioner pund til salg. Da var der tale om a-aktier.

Det er også planen, at et nyt ‘fan advisory board’ bliver præsenteret.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

MEN: Ronaldo vil anbefale Zidane som United-manager

Næste artikel

Lindegaard åbner op om tiden i United: - Sir Alex havde mig som førstevalg

ANNONCE