Sky: Sancho-forhandlinger afhænger af United

Sky Sports fortæller, at Dortmund er ikke i tvivl om, at Jadon Sancho ønsker at forlade klubben, men forhandlingerne i sagens natur afhænger af Manchester Uniteds interesse. En interesse, der ikke er eksisterende i øjeblikket.

Forhandlingerne mellem Dortmund og Manchester United om indkøbet af Jadon Sancho brød sammen i sommer. Nu forbedreder Dortmund et salg af højrekanten i sommerens transfervindue, men ifølge den troværdige journalist Raphael Honigstein er interessen fra United ikke længere eksplicit.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Ingen stopper Manchester United, hvis de gik ud og følte sig rigtig sikre på at sige, ‘lad os indgå denne aftale nu, lad os sørge for, at vi blander os i kampen’. Og måske så annoncere det i slutningen af januar. Det er i sagens natur muligt.

– Vi har bare ikke set eller hørt noget, der tyder på, at de (Manchester United, red.) faktisk er klar og villige til at vende tilbage til denne forhandling i øjeblikket. Jeg tror, at alle i Dortmund ved, at spilleren (Jadon Sancho, red) ønsker at forlade dem, fortæller Honigstein.

Honigstein forventer, at formelle bud fra de europæiske storklubber allerede vil indtræffe i foråret, hvor de økonomiske konsekvenser af corona-pandemien er mere transparente.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær afviser Fernandes-formdyk

Næste artikel

Fransk medie melder forsvarsspiller på vej til United

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share