Sky: Sancho har hjemve – vil presse på for skifte

Ifølge Sky og flere medier har Jadon Sancho fået hjemve og vil gøre alt for at komme tilbage til hjemladet, hvilket harmonerer fint med rygterne om et skifte til United.

Over det seneste stykke tid har historierne om Jadon Sancho været få, hvor der ikke har været mange opdateringer om, hvad der er op og ned i sagaen. Nu fortæller flere medier dog, at hovedpersonen selv har hjemve og gerne vil tilbage til det engelske. Sky Germany fortæller:

– Jadon Sancho vil helt sikkert gerne hjem (til England, red.) til sommer. Han har hjemve og vil ikke være i Tyskland længere. Det er svært at sige, om han vil presse på, som Ousmane Dembelé gjorde det, men presset på Dortmund er steget.

Ousmane Dembelé valgte også at strejke, da Borussia Dortmund krævede en for høj pris for ham, så han kunne komme til FC Barcelona. Meldingerne lyder ikke på, at Sancho har tænkt sig at gå så langt, men RMC Sports fodboldredaktør Mohamed Bouhafsi fortæller, at Sancho har tænkt sig at lægge pres på Dortmund.

Det forventes, at United skal lægge i underkanten af 100 millioner pund for Sancho, som i hvert fald er det, som Dortmund kræver for ham. Spørgsmålet er dog, om United kan få en smule rabat på kantspilleren, hvis han selv presser på.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Yorke: Greenwood er bedre end Rashford

Næste artikel

Eric Bailly er blevet udskrevet fra hospitalet

ANNONCE