Sky Sports-journalist: Matic kontrakt er blevet forlænget

Ifølge Gianluca Di Marzio har Nemanja Matic forlænget sin aftale med Manchester United, så den løber til 2023. Det skriver den italienske Sky Sports-journalist på sin Twitter.

Nemanja Matic er startet inde i de seneste kampe for Scott McTominay og Fred, og nu ser det også ud til, at serberen har scoret sig selv en ny kontrakt. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Søndag aften skriver Gianluca Di Marzio fra Sky Sports Italia, at den 31-årige midtbanespiller har fået en ny kontrakt i Manchester United, som løber frem til 2023. 

Endnu er intet bekræftet fra officielt hold. 

Matic blev hentet til klubben af Jose Mourinho i 2017. I lang tid lignede han ikke en spiller, som Ole Gunnar Solskjær ville benytte sig af, men i skadesfraværet fra Paul Pogba, har den tidligere Chelsea-spiller fundet sin anden ungdom. Han har spillet 27 kampe i sæsonen. 

Hans nuværende kontrakt udløber ifølge Transfermarkt.com om et år, da United allerede har aktiveret den option på en etårig forlængelse, som de indbyger i de fleste spillerkontrakter i dag. Der er dermed tale om en helt ny kontrakt, hvis Di Marzio har ret.

 

 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Quiz: Kan du huske trøjenumrene?

Næste artikel

- Behold både Henderson og de Gea i næste sæson

ANNONCE