Sky Sports-journalist: Matic kontrakt er blevet forlænget

Ifølge Gianluca Di Marzio har Nemanja Matic forlænget sin aftale med Manchester United, så den løber til 2023. Det skriver den italienske Sky Sports-journalist på sin Twitter.

Nemanja Matic er startet inde i de seneste kampe for Scott McTominay og Fred, og nu ser det også ud til, at serberen har scoret sig selv en ny kontrakt. 

Søndag aften skriver Gianluca Di Marzio fra Sky Sports Italia, at den 31-årige midtbanespiller har fået en ny kontrakt i Manchester United, som løber frem til 2023. 

Endnu er intet bekræftet fra officielt hold. 

Matic blev hentet til klubben af Jose Mourinho i 2017. I lang tid lignede han ikke en spiller, som Ole Gunnar Solskjær ville benytte sig af, men i skadesfraværet fra Paul Pogba, har den tidligere Chelsea-spiller fundet sin anden ungdom. Han har spillet 27 kampe i sæsonen. 

Hans nuværende kontrakt udløber ifølge Transfermarkt.com om et år, da United allerede har aktiveret den option på en etårig forlængelse, som de indbyger i de fleste spillerkontrakter i dag. Der er dermed tale om en helt ny kontrakt, hvis Di Marzio har ret.

 

 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Quiz: Kan du huske trøjenumrene?

Næste artikel

- Behold både Henderson og de Gea i næste sæson

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share