Sky: United og Sporting tæt på enighed om Fernandes

Sky Sports melder, at Manchester United og Sporting er detaljer fra en Bruno Fernandes-transfer, samt at Fernandes-lejren og United er enige om en kontrakt.

Manchester United og Sporting Lissabon er detaljer fra enighed om Bruno Fernandes i en transfer, der ender med at skyde omtrent 60 millioner pund Sportings vej.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Sky Sports fortæller, at Bruno Fernandes vil spille sin sidste kamp for klubben i aftenens kamp mod Benfica, hvor han herefter vil rejse til Manchester for at færdiggøre skiftet.

Her forstås det, United vil betale 43 millioner pund direkte i en sum, der kan ende med 60 millioner pund. Dertil skulle Fernandes og United være enige om en kontrakt, hvor midtbanespilleren skulle få en løn på omkring 125.000 pund om ugen.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: United skal på svær udebanetur til Anfield

Næste artikel

Officielt: Young skifter til Inter

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share